Overtrædelse Af Spermatogenese Hos Mænd – Hovedårsagerne

Start: Wednesday, July 28, 2021 9:30 AM Pacific Standard Time (US & Canada) (GMT-08:00)

Spavanje1500

En systematisk gennemgang af tilgængelige data til spermatogenese, en kompleks proces, der starter med dannelsen af hudsækkene; den modne aktivitet af hver af disse follikler; pigmentering af hud og hår typen og mængden af pigmenterede lys i huden og udseendet af hudpigmentering inden for sekunder efter udsættelse for lys. Resultater fra det største system af type 2-diabetes Mellitus Type sammen med metaanalyser af tilgængelige data til spermatogenese antyder, at mens der er mange miljøfaktorer, der påvirker spermatogenese - herunder kost, dagligdagens aktiviteter, køn og diæt og eksponering for ultraviolet lys - de mest determinanter for spermatogenese, der endnu ikke er identificeret.

Hvis feltet udvides i anvendelsen af genetiske modeller til at undersøge virkningerne af en bred befolkningsdækkende variation i forekomsten og risikoen for diabetes, kan spermatogenese udvikle sig til et alsidigt system, der kan bidrage til udviklingen af en sygdom, der er karakteriseret over hele verden af en overdreven hudpigmentering. Som et resultat ville det være muligt at undersøge flere faktorer, der påvirker spermatogenesen, ikke kun i kliniske omgivelser, men også i befolkninger, der bor på steder, hvor hudeksponering for ultraviolet lys udgør en signifikant risikofaktor for type 2-diabetes mellitus og / eller hos personer uden diabetes. hvis de mekanismer, der er ansvarlige for dette, ikke belyses fuldt ud.


Forskning udført af Veronica Bonfiglio, leder af laboratoriet for biomarkører, patogenese og kognition ved Thomas Jefferson Wyke & Scherer Eye Research Foundation i samarbejde med University Institut Pasteur, Paris, har vist muligheden for en enkel tilgang til at udforske spermatogenese uden dyremodeller. En positiv faktor, der lettede for forskningen, var kendskabet til de tusinder af frivillige forsøgspersoner, der allerede bærer oprindelsessygdomme gennem forskellige genetiske veje. Som et resultat af disse faktorer var det muligt at identificere flere faktorer forbundet med spermatogenese, hvilket vil have en betydelig indflydelse på forskning og opdagelse.


Ifølge Veronica Bonfiglio er det et "rettidigt resultat", der identificerer spermatogenese som noget, som store ændringer hos mennesker sker på et eller andet tidspunkt i reproduktionsfasen - selvom den nøjagtige balance mellem dagslys og det døgnlige ur ikke er helt forstået.

Event by
Ollin Rivera
Bellmead, Texas