Cleaners United

Cleaners United este o nouă alianță a sindicatelor și a organizațiilor comunitare care lucrează împreună pentru a îmbunătăți condițiile de lucru ale curățenilor din Marea Britanie.

Vrem să construim o campanie națională care să abordeze teribilele practici de lucru din industria curățeniei. Pentru a face acest lucru în mod eficient, avem nevoie de personalul ce lucrează în agențiile de curățenie, care să conducă această campanie și care sa se uneasca pentru a cere schimbări.

De aceea organizăm o campanie de ascultare a celor din domeniu la nivel național, pentru a asculta problemele de care sunt afectați și ce probleme vor să se schimbe. Dacă face ți parte sau cunoașteți pe cineva ce lucrează in domeniul curățenie, vă rugăm să îi încurajați să ne împărtășească povestea lor și să ajute la desfasurarea campaniei.

Mai jos veți găsi un chestionar în care vă puteți spune cu privire la cele mai mari probleme cu care se confruntă agenții de curățenie. Toate informațiile pe care ni le împărtășiți vor fi păstrate complet confidențiale. Cu informațiile pe care ni le dați, vom colecta date și povești anonime pentru a ne ajuta să înțelegem care sunt cele mai mari probleme pe care le întâmpină muncitorii.

Dacă v-ați pierdut slujba din cauza pandemiei, vă rugăm să răspundeți la ultimul loc de munca in curățenie pe care l-ați avut.

Odată ce am ascultat 500 de agenți de curățare la nivel național, vom aduce împreună pe acei agenți de curățenie interesați să decidă asupra a ce ar trebui să se concentreze campania națională și să facem un plan de acțiune colectivă împreună. Sperăm că ne veți alătura!


Sponsored by