Vind je slaapplek voor tijdens de rebellie!

Belangrijk: we nemen geen nieuwe inzendingen aan, want de rebellie gaat bijna beginnen!


For the english version of this form click here.

Als je tijdens de rebellie (18 - 21 September) een slaapplek nodig hebt, vul dan dit formulier in.

XR NL kan je helaas geen plek garanderen en kan je ook niet direct op de hoogte stellen van een geschikte slaapplek, dus we vragen je om geduld te hebben totdat we contact met je kunnen opnemen


Door het indienen van een slaapplekverzoek of aanbod ga je akkoord met deze disclaimer - in principe betekent dit dat XR NL niet verantwoordelijk kan zijn voor gasten of aanbieders:

We allemaal verantwoordelijk voor onszelf, en hoewel we elkaar zo goed mogelijk ondersteunen, beslist je zelf of jij je op je gemak voelt bij het accepteren of aanbieden van een slaapplek met betrekking tot COVID-19.

Het is belangrijk om je voor te bereiden op een protest en om voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je bij iemand die je niet kent verblijft of wanneer aanbieder wordt. Er worden geen controles uitgevoerd op de mensen die accommodatie aanbieden of aanvragen. Er is geen goedkeuring van XR NL, we verbinden alleen mensen met een behoefte met mensen met ruimte. Het XR NL Accommodatieteam is de ‘tussenpersoon'. Helaas kan XR NL niet verantwoordelijk zijn voor de persoonlijke veiligheid of eigendommen van aanbieders of gasten.