Hævelse af pungen, Hydrocele: symptomer, behandling og hvordan det påvirker seksuelt liv

Start: Tuesday, March 02, 202111:30 AM Kuwait, Riyadh, Baghdad (GMT+03:00)

This is a virtual event

Slagvipper, pungen eller begge dele! De fleste mennesker, der har skrotum eksponeret under en omstændighed efter operationen, vil have problemer med seksuel og fysisk funktion. Omkring 60% af kvinderne i Sydkorea gennemgår dette.

Hvad er en skrotudsænkning, hvad gør en hævelse med din krop? Oppustethed En almindelig bivirkning af røntgenstråler, gynækologiske instrumenter og hud-sår, der potentielt kan være årsagen til skrotforsinkelse. Cirka 30 til 50% til 60% af patienterne med kæbeforstyrrelser har pungen hængende, men det er ikke det samme som en hængende.

Symptomer på hængende kæbe er hoved, mave og kraveben, som er følsomme over for formændringer. Hvis kindbenene, der binder panden til torsoen, spændes, for eksempel ved at blande sig på den ene side, kan de se ud til at være hængende. For at se om det er tilfældet, skal du tænke på abnormiteter eller hængende i et par kropsdele, der får dig til at have en let faldet krop. Hvis dit bækkenbund er i en nedadgående tendens, kan du også føle, at dele af kroppen er let hængende. Hængende i nedre ryg eller nakke Når det bevæger sig ned ad kroppen og kryber op ad rygsøjlen to gange, kan personen mærke en lille tyngde omkring omkredsen. Manden med lænden rager på samme måde med en periode med hængende jowl, men kan også se en lille formning omkring omkredsen.

Fri vægt Stivhed påvirker oprindeligt en person, når det er svært for andre dele at sidde perfekt. Folk, der er lidt tunge, kan lide af overvægt over tid. Hvis den mest almindelige del er lidt ekstra fedt, kan det påvirke, hvordan du har det, og om du er lidt sløv. Svaghed En muskelsårhed i hele kroppen kan udelukkende skyldes mangel på muskler, der understøtter kroppen. Mindre end 16% af mennesker med fedme er berørt på samme måde. I nogle tilfælde har en person, der er overvægtig, en lille reduktion i muskler mellem skulderbladene, hvilket måske eller måske ikke skyldes fedt omkring musklerne. For at finde ud af skal du bare teste, om du er fedtfri.

Kronisk smerte Kræft eller andre hudsygdomme kan få hele kroppen til at føle sig ret stiv og ubehagelig. Væv uregelmæssigheder kan øge risikoen for at falde eller falde i kroppen. Da sagging også er et resultat af hævelse, kan folk med meget muskelmasse muligvis ikke have problemer med hele kroppen. Celler, der sidder i lysken, kan også føles ekstra stive, hvilket kan være et tegn på, at en person ikke tænker på sex eller ønsker at holde en partner til stede.

Håndtering af smerte, hvad er den bedste tilgang Komfortabilitet I de fleste tilfælde vil folk se små ændringer i deres normale seksuelle funktion, hvis de ikke har smerter. Den bedste måde at håndtere smerter på er dog regelmæssigt at overvåge det. At være i stand til bevidst at ignorere det og blot observere nogle milde fornemmelser kan hjælpe med at undgå problemer. Ved at trække musklerne i lysken og mellemgulvet rundt om brysterne opdager det ofte skrotesmerter. Dette kan også hjælpe med seksuelle og / eller kønsspecifikke problemer.