Ice Ride Göteborg

Start: Saturday, October 04, 201412:00 PM

Kom och rulla med oss i Göteborg!

Ta din cykel, din skateboard, din kickboard, dina rullskridskor eller nåt som rullar utan motor och var med och kräv ett skydd av Arktis tillsammans med resten av den globala rörelsen. Den 4e oktober kl 12 på Järntorget samlas vi för en festlig cykeldemonstration genom staden!

Bjud gärna in dina vänner och bekanta via vårt Facebook-event!

Arktis är viktigt för världens klimat, samtidigt som 4 miljoner människor och många fantastiska djurarter kallar det sitt hem.

#IceRide är en familjevänlig, kreativ cykelparad som äger rum samma dag i massa städer jorden runt! Tillsammans uppmanar vi politiker och andra makthavare att skapa en Arktisk fristad runt Nordpolen, och att omedelbart agera i klimatfrågan.

Du kan vara med och få den globala rörelsen att växa. Alla kan #SaveTheArctic, så ta med dina vänner och familjemedlemmar till Ice Ride.

Ses där!

När du anmäler ditt deltagande i Ice Ride så läggs samtidigt ditt namn med i Save the Arctic -uppropet, tillsammans med miljontals andra namn på personer som vill att Arktis skyddas. Vi vill ha ett internationellt starkt skydd för de obebodda områdena kring Nordpolen, ett förbud mot oljeborrning i isfyllda vatten och andra destruktiva industriella verksamheter i Arktis.